Vi söker nu en Skadeberäknare till vårt Skadecenter i Karlstad!

Skadeberäknaren kalkylerar bilskador, planerar verkstadsarbetet och hanterar kundrelationen hela vägen.
Tjänsten ingår i en grupp om fyra personer med skadeberäknare, kundmottagare och skaderådgivare som fungerar som frontpersonal för skadecentret. Tillsammans löser gruppen alla förekommande arbetsuppgifter under dagen, där vi hjälps åt i varandras arbetsuppgifter.
Skadeberäknaren ansvarar för kontakten med försäkringsbolagen och hjälper kunden med försäkringsfrågor.

Vi söker dig som är social, empatisk, hjälpsam och tycker kontakten med kunder är stimulerande. Du är ordningsam, strukturerad och van att arbete utifrån tydliga rutiner och processer. Kanske jobbar du redan idag som skadeberäknare eller på ett försäkringsbolag med bilskadehantering?
Du har erfarenhet av arbete i kalkylsystemet Cabas för bilskador och innehar giltigt körkort klass B eller högre. Datorvana med grundläggande kunskaper är nödvändigt. Erfarenhet av arbete med bilplåt och billackering är meriterande.

Tjänsten är 100 % tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Sista ansökningsdag 2018-05-31. Urvalsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökningar (CV och personligt brev) samt frågor gällande tjänsten skickas via mail till Skadechef Göran Risberg: goran.risberg@helmia.se