Serviceavtal till din Volvo, Renault eller Dacia - Helmia

Vårt serviceavtal skapar trygghet i ditt bilägande. Du får kontroll på din servicekostnad och bättre fördelning av kostnaderna över året.

Din bil kräver service varje år eller oftare om du kör mycket. Att din bil är väl servad och kontrollerad av specialister är något som förlänger din bils livslängd samt höjer värdet på din bil. Vi använder alltid kvalitetssäkrade originaldelar som är speciellt framtagna till just din bil. Din bil får också den senaste mjukvaran från tillverkaren.

 

Verkstad Karlstad

 

Information om vårt serviceavtal

Serviceavtal ger dig en bättre kontroll på din serviceplan de kommande åren. Vi kontrollerar alltid ditt specifika servicebehov utifrån din bils mätarställning och tänkta körsträcka per år. Du får sedan ett prisförslag fördelat på 12, 24 eller 36 månader. Du får en fast månadskostnad och en bättre fördelning av dina servicekostnader med betalning månadsvis. Självklart ingår 1-års servicegaranti.

Serviceavtal kan tecknas på både på nya och begagnade bilar. I serviceavtalet ingår originalservice inklusive slitage, funktionalitet och säkerhetskontroller, samt milbundna tillägg som byte av tändstift, luftfilter och kamrem. Ett serviceavtal kan tecknas upp till att din bil har gått 45000 mil. Med ett serviceavtal är du fri att serva din bil på valfri anläggning inom Helmia, Arvika, Filipstad, Karlstad, Karlskoga, Sunne eller Torsby.

Läs om våra tilläggstjänster:

 

 

Däckhotell

Vi tycker att däck är så viktigt att vi byggt ett däckhotell på alla våra orter. Istället för att bära på dina smutsiga däck fram och tillbaka från ett förråd varje säsong kan du välja att checka in dina däck på Helmias däckhotell. Vi ger dina däck servicen och en miljö de förtjänar.

Vi tvättar, kontrollerar och ger dina däck en perfekt miljö att vila i när det kommer till ljus och temperatur efter säsongen. Vi ringer dig och bokar en tid för hjulskifte i god tid inför kommande säsong.

Lägg till tjänsten Däckhotell i ditt serviceavtal för endast 199:- /mån.

 

Renault captur serviceavtal

 

Hyrbil vid servicetillfället

Vi vill att din vardag ska fungera lika smidigt när din bil är på verkstad som den gör alla andra dagar. Vi har därför tagit fram ett attraktivt erbjudande på en hyrbil för dagen du är på service. Det enda du betalar utöver din månadskostnad är drivmedel. Dygnskostnad, fria mil och självriskreducering ingår.

Lägg till tjänsten Hyrbil vid servicetillfället i ditt serviceavtal för endast 39:- /mån.

 

Servcieavtal V60

Rekond vid servicetillfället

Om du vill kan du lägga till att din bil tvättas vid servicetillfället. Det vi erbjuder är en tvätt invändigt och utvändigt.

Lägg till tjänsten rekond vid  servicetillfället i ditt serviceavtal för endast 68:- /mån.

 

När du utför en originalservice hos Helmia ingår 1 års assistans. Skulle du ha oturen att bli stående längs vägen får du hjälp med allt från däckbyte till bärgning, hyrbil eller boende. En stor trygghet som ger dig hjälp även på semesterresan ute i europa (se exakt villkor i respektive assistans).

 

För prisförslag eller mer information vänligen använd formuläret eller ring 054- 775 4180.

teas