2-3 september öppnar vi dörrarna för Nya Volvo XC60! Kom och upplev en helt ny Volvo tillsammans med oss. Samtidigt lanserar vi nya Renault Koleos och den nya versionen av Captur. Vi har öppet våra bilhallar och butiker lördag 10-15 samt söndag 11-15. Vi bjuder på fika och godis. Förutom helgens stora lanseringar från Volvo och Renault har vi specialerbjudanden i våra butiker och under lördagen är det Happy Hour på Tanka.

Upplev nya Volvo XC60 hos oss i helgen!

Nu är nya Volvo XC60 äntligen här. En bil för människor som bryr sig om andra människor. Det avancerade säkerhetssystemet kan upptäcka och undvika kollisioner med fotgängare, cyklister, andra bilar och stora djur. Och på den stora touchskärmen sköter du enkelt bilens olika funktioner. En unik kombination av skandinavisk design, användarvänlig teknik och framtidens säkerhet. Välkommen in! Läs mer om nya Volvo XC60 här!

===========================================

*/**För villkor samt för annons i pdf-format, klicka här!

Läs mer om nya Renault Koleos här!

Läs mer om Kadjar och nya Captur-erbjudandena och se annons i pdf-format här! Läs mer om Renault Kadjar här! Läs mer om nya Renault Captur här! Läs mer om Dacias erbjudande och se annons i pdf-format här!

Välkommen till Helmia nu till helgen!

Helmia_logo