Just nu söker vi Personliga Servicetekniker till vår verkstad i Karlstad. Vi söker Volvo personbilstekniker samt Ford & Renault transportbilstekniker.

Som Personlig Servicetekniker utför du alla steg i serviceprocessen, från bokning till betalning. Du ansvarar för hela kundrelationen utan mellanhänder. Detta innebär ansvar att självständigt planera, utföra och slutföra reparationer och service på fordon i enlighet med givna policys, anvisningar och instruktioner, fackmannamässiga bedömningar och professionell rådgivning mot kunden.
Du ingår i ett team av tekniker i samverkan med Verkstadscoach. Tjänsterna rapporterar till Verkstadschef.

Som person är du fordonstekniskt intresserad, utåtriktad och har lätt att kommunicera med andra samt uttrycker dig väl i tal och skrift. Kundens behov är alltid en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och har förmågan att ge bra service och skapa goda kundrelationer. Du jobbar bra både självständigt och i grupp.

Du har fordonsteknisk utbildning som lägst gymnasienivå. Branschvana, erfarenhet från arbete med fordonsreparationer och kundkontakt är en stor merit.

God datorvana är nödvändigt. B-körkort är ett krav.

Anställningarna är 100% tillsvidareanställningar med 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2018-09-30. Urvalsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ansökan (CV och personligt brev) och frågor om tjänsten mailas till: conny.thunberg@helmia.se