Bilvård - Helmia

Få tillbaka nybilskänslan

Med vår bilvård håller du din bil lika fin som när den en gång rullade ut från fabriken. Våra bilvårdsspecialister tar hand om din bil på både in- och utsidan och hjälper dig med glasbehandling, lackskydd och lädervård.

Bilvård lönar sig i längden

Många mil på vägen i ett hårt klimat tar ut sin rätt och precis som du behöver bilen en paus ibland. Att lämna bilen till någon av våra bilvårdsspecialister ökar inte bara dina chanser till ett problemfritt bilägande, det håller också bilen fräsch längre vilket gör att du kan få bättre betalt den dagen du väljer att byta bil.

Tvätt av din bil

Hos Helmia i Karlstad, Arvika och Sunne erbjuder vi flera olika alternativ av bilvård anpassade till dina behov. Behöver  du kan få hjälp med både utvändig och invändig tvätt, motortvätt, klädseltvätt och ytbehandling av vindrutan. Om du behöver en totalrengöring av din bil rekommenderar vi vår helrekond som innebär utvändig- och invändig tvätt, motortvätt, samt polering och vaxning av din bil.

Solfilm till din bil

Vi monterar solfilm på alla märken och modeller i vår rekonditionsavdelning i Karlstad och Sunne. Priser från 3 000 kr.

Prislista på bilvård

Återupplev den underbara känslan av en nyservad bil med våra högkvalitativa bilvårdspaket. Välj mellan liten, mellan och stor bilrekonditionering för att matcha just dina behov och budget. Varje paket är noggrant konstruerat för att leverera en oöverträffad omsorg om din bil.

Paketöversikt:

Liten Bilrekonditionering – från 460 kr
Utvändigt: Erfaren handtvätt som inkluderar avfettning av kaross och fälgrengöring.

Mellan Bilrekonditionering – från 895 kr
Invändigt: Helhetsrengöring som inkluderar dammsugning av kupé och bagage, tvätt av gummimattor, och rengöring av all glasyta.
Utvändigt: Självklart ingår också vår professionella handtvätt med avfettning av kaross och fälgar.

Stor Bilrekonditionering – från 3.950 kr
Invändigt: Alla tjänster från Mellan-paketet plus extra omsorg för ditt fordon.
Utvändigt: Utöver vår signaturhandtvätt får du även motortvätt, polering och vaxning för den ultimata glansen och skyddet.

Lackförsegling:

Skydda din investering med vår avancerade lackskyddsbehandling. Denna tjänst erbjuder en robust barriär mot skadliga element som solens UV-strålning, surt regn, luftföroreningar, och vägsalt. Med vår lackförsegling kan du känna dig trygg i vetskapen om att din bils lack behåller sin lyster och hållbarhet över tid.

Lackförsegling vid nybehandling inkl. bilvård Stor – från 6.695 KR
Lackförsegling vid återbehandling inkl. bilvård Stor –  från 4.195 KR

Lackförsegling, keramiskt, vid nybehandling inkl. bilvård Stor – från 6.995 KR
Lackförsegling, keramiskt, vid återbehandling inkl. bilvård Stor – från 4.995 KR

Vad är keramisk lackförsegling och dess fördelar?
En keramisk yta står emot de flesta kemikalier, inklusive de tvättmedel och rengöringsprodukter som används i professionella biltvättar. Den keramiska beläggningen minimerar risken för repor och slitage som kan uppstå vid manuella eller automatiska biltvättar. Detta gör den keramiska behandlingen till en mer långsiktig investering när du väljer lackförsegling.

Våra tilläggstjänster:

MOTORTVÄTT, 330 KR

KLÄDSELTVÄTT, 770 KR

YTBEHANDLING VINDRUTA, 849 KR

LÄDERVÅRD, 1.155 KR

SOLFILM 3 ST RUTOR, 3.000 KR

SOLFILM 5 ST RUTOR, 4.000 KR      

Har du frågor eller vill boka tid – kontakta oss via 054-775 41 50 eller kundtjanst@helmia.se
teas