Bilvård - Helmia

Få tillbaka nybilskänslan

Med vår bilvård håller du din bil lika fin som när den en gång rullade ut från fabriken. Våra bilvårdsspecialister tar hand om din bil på både in- och utsidan och hjälper dig med glasbehandling, lackskydd och lädervård.

Bilvård lönar sig i längden

Många mil på vägen i ett hårt klimat tar ut sin rätt och precis som du behöver bilen en paus ibland. Att lämna bilen till någon av våra bilvårdsspecialister ökar inte bara dina chanser till ett problemfritt bilägande, det håller också bilen fräsch längre vilket gör att du kan få bättre betalt den dagen du väljer att byta bil.

Tvätt av din bil

Hos Helmia i Karlstad erbjuder vi flera olika alternativ anpassade till dina behov. Behöver  du kan få hjälp med både utvändig och invändig tvätt, motortvätt, klädseltvätt och ytbehandling av vindrutan. Om du behöver en totalrengöring av din bil rekommenderar vi vår helrekond som innebär utvändig- och invändig tvätt, motortvätt, samt polering och vaxning av din bil.

Solfilm till din bil

Vi monterar solfilm på alla märken och modeller på vår rekondavdelning i Karlstad. Pris 3.000 kr.

Exempel på lackförsegling

En lackförsegling gör stor skillnad för din bils andrahandsvärde och gör den mer lättskött. Nedan kan du se ett före och efterresultat.

Har du frågor eller vill boka tid, kontakta oss via 054-7754150 eller alla.kundtjanst@helmia.se

teas