Privatleasing - Helmia

Privatleasing från 2.690:- /månad
Läs mer om Renault.

Privatleasing - Enkelt bilägande med full kontroll på kostnaden

Vi på Helmia tycker att Ditt bilägande ska vara enkelt och bekvämt. Med privatleasing väljer du själv hur bilen ska se ut och vara utrustat men istället för att köpa bilen så prenumererar du på den under en period.

Kostnaden per månad baseras på din årliga körsträcka samt hur lång leasingperioden är. Det normala är 36 månader.

Du behöver inte någon kontantinsats och du behöver heller inte oroa dig för vad bilen är värd efter leasingperioden. När du väljer att privatleasa din bil via oss ingår alltid service i kostnaden.

Vi hjälper dig att räkna ut ett pris som passar just dina förutsättningar, din årliga körsträcka och hur du har tänkt använda bilen. Hos oss får du allt på en och samma faktura, privatleasingkostnad, försäkring och drivmedel. Allt via Helmiakortet och vår app CarPay. Vi har en stor bredd på både varumärken och modeller där du kan välja den bil som passar ditt behov.

Vi erbjuder privatleasing på samtliga modeller från våra varumärken – Volvo, Ford, Renault och Dacia. Vill du veta mer om ett enkelt bilägande med kontroll på månadskostnaden –  kontakta någon av våra säljare.

Månadskostnaden för privatleasing är baserad på referens-räntan STIBOR 90 och följer eventuella förändringar av denna ränta under avtalet. Serviceavtal ingår. Ändringar av körsträcka, ränta, tillval etc. kan påverka månadskostnaden. Transportstyrelsens avgifter tillkommer. Övermil och eventuellt onormalt slitage debiteras utöver månadskostnaden vid avtalets slut.

Lyxen av en ny bil
Ingen kontantinsats
Ingen oro för andrahandsvärdet
teas