Volvoerbjudanden


VOLVO XC40 RECHARGE PURE ELECTRIC. 100% EL

VI har släppt ett nytt motoralternativ till Volvo XC40, Single engine! Du får 400 km i räckvidd på 100% eldrift. 0-100 går på snabba 7,4 sekunder. Vi tror att den nya motorn är ett alternativ som kan passa de allra flesta för att ta steget till elbil. Privatleasingpris från 5690:-/ månad. 

Läs mer via: https://volvo.helmia.se/bilar/upptack/xc40-recharge

 

Samma känsla. Men helt eldriven.
Nya helelektriska Volvo XC40 Recharge P8 AWD har högsta säkerhet, härlig komfort och över 40 mils räckvidd på en laddning. Välkommen in för att uppleva – och provköra – vår första elbil.

Pris från 659.900:-

Business lease 4695:-/ månad*

Lägg till serviceavtal för endast 87:-/ månad.

24 mån leasing

Visar nya Volvo XC40 recharge

 

Håll dig synkad

Google Assistant, Google Maps och Google Play Store. Helt eldrivna XC40 Recharge är ansluten till ditt digitala liv – även utan din telefon.

*Business lease 2000 mil per år, inkl serviceavtal, 10% första förhöjd hyra, exkl moms, miljöbilspremie är inräknad.
Volvo XC60 är utrustad med en rad säkerhetsfunktioner som Lane Keeping Aid och City Safety. Allt för att hålla dig och din
familj säker på vägarna. Trygghet och säkerhet är självklart viktigt även för oss. Därför kan du uppleva XC60 och våra andra
modeller på det sätt som passar dig. Digitalt på distans eller Coronasäkrad provkörning här hos oss. 

Klimatpaket, Driver Assistance och mycket mer
Väljer du en Volvo V60 eller XC60 T6 laddhybrid kan du just nu unna dig själv lite extra utrustning till kampanjpris.

För bara 900 kr får du Navigation Pro (V60), Ljuspaket (XC60), Parkerings­support, Klimatpaket och Driver Assistance. (Ordinarie pris är 19 700  kr.) Volvos laddhybrider ger dig möjligheten att köra helt på el, samtidigt som du får imponerande prestanda och lång räckvidd tack vare hybriddriften. 

Volvo XC60 med lyx eller prestanda till kampanjpris Med Inscription maximerar du komfort, lyx och elegans. R-Design passar dig som värdesätter sportighet och prestanda. Just nu kan du välja Inscription eller R-Design till kampanjpris och spara hela 27 000 kronor. Erbjudandena gäller Volvo XC60 samtliga motoralt. t.o.m. 8 september 2021.

Upplev och provkör Volvo XC40 Recharge hos oss!
Nu behöver du inte längre kompromissa för att köra elbil. Volvo XC40 Recharge är vår första helelektriska bil som tar fördelarna med en SUV och kombinerar med eldrift, lång räckvidd och smarta funktioner. Bilen snabbladdas till 80% på bara 40 minuter och har en total räckvidd på ca 40 mil. Dessutom är Volvo XC40 Recharge utrustad med Google Assistant* som styrs av din röst och uppdateras trådlöst.

Precis som alla våra nya bilar har Volvo XC40 Recharge ett intelligent säkerhetssystem som hjälper dig förhindra olyckor och skydda både passagerare, medtrafikanter och stora djur.

Vinterhjul för 9 900 kr
Just nu till V60 och V90 Cross Country: Vinterdäck monterade på Volvo Original aluminiumfälg för 9 900 kr. (Ord pris ca 24 000 kr.) Gäller t.o.m 8 september vid köp av ny V60 Cross Country och V90 Cross Country modellår 2021 lagerbilVolvo XC90. Elegans för den stora familjen.

En avancerad SUV med säkerhetssystem i världsklass. XC90 är elegant, säker och har plats för upp till sju personer.

 

XC90 mildhybrid

Om du har svårigheter att ladda regelbundet kan du välja XC90 mildhybrid med antingen bensin- eller dieselmotor. Mildhybrider har minskade utsläpp och lägre bränslekonsumtion.

XC90 B5 (D) R-Design Pro Edition 739 000 kr (ord.pris 875 900 kr)

XC90 Recharge

Recharge är Volvos nya serie av helt eldrivna bilar och laddhybrider. Med XC90 Recharge tar du dig fram med mer kraft än någonsin, men lämnar mindre avtryck på miljön.

XC90 T8 Recharge R-Design Pro Edition 869 000 kr (ord.pris 1 010 000 kr)

Läs mer om XC90 via: http://volvo.helmia.se/bilar/suv/xc90

 

 

 Så fungerar privatleasing

Privatleasing är enkelt och innebär att du hyr en bil i 36 månader. I din månadskostnad ingår service, vägassistans och en körsträcka på 1000 mil/år. Dessutom får du tio procent rabatt på bilförsäkring från Volvia. Du betalar ingen kontantinsats och slipper tänka på restvärdet.

  • Ingen kontantinsats
  • Fri service
  • 3 års vägassistans
  • Rabatt på försäkring

Bygg din drömbil via: https://www.volvocars.com/se/konfigurera/privatleasing?branchcode=0526

Våra favoriter

Volvo XC40 är vår populära kompakta SUV. Den har stor personlighet med många smarta funktioner, avancerad teknik och finns dessutom som både laddhybrid och ren elbil.

Privatleasing från: 3195:-/ Månad

Sportiga V60

Pris från 4 495 kr/mån
En modern och sportig kombi med plats för både passagerare och packning. Passar dig som söker en allsidig bil.

Exklusiva V90 – Med plats för allt

Pris från 4 795 kr/mån
Med en rymlig kupé, stort lastutrymme, världsunika säkerhetssystem och förstklassig komfort är Volvo V90 som gjord både för lugn stadskörning och äventyrliga familjesemestrar.

Exklusiva V90 Cross Country

Pris från 4 995 kr/mån
En stor familjekombi med ett generöst lastutrymme och hög komfort. Perfekt för dig som brukar köra långt.

Populära XC60

Pris från 4 995 kr/mån
Upptäck en dynamisk laddhybrid och SUV. Med ny design och Google inbyggt är den smartare än någonsin.

Detta ingår

Fri service med serviceavtal

Med Volvo Privatleasing får du fri Volvo Originalservice utförd av specialister och alltid med Volvo Originaldelar. Det enda du behöver göra är att boka tid och lämna in bilen enligt rekommendationerna för din bilmodell.

Rabatt på försäkring

Volvo Privatleasing ger dig 10 % rabatt på en halvförsäkring från Volvia. Det ger dig en helförsäkrad bil tack vare den vagnskadegaranti som redan ingår. Skulle någonting hända leasingperioden får du garanterad reparation med Volvo Originaldelar och en smidig skadehantering hos din auktoriserade Volvoverkstad.

Volvokort och CarPay

När du tecknar ett privatleasingavtal får du ett Volvokort. Kortet tillsammans med den tillhörande appen CarPay ger dig kontroll över dina bilkostnader. Du får också räntefri delbetalning av tillbehör och reparation hos din Volvohandlare, specialerbjudanden, drivmedelsrabatt på Tanka och OKQ8 samt bonus på alla dina köp. Bonuspoängen kan du sedan lösa in mot drivmedel på Tanka.

Vägassistans

I alla nya bilar ingår tre års fri Volvo Assistans. Det betyder att vi lovar att hjälpa dig om något händer på vägen, dygnet runt och i alla västeuropeiska länder. Det kan vara allt från att bistå vid däckbyte om du får punktering, till att bärga bilen och se till att du får boende eller flyg betalt medan den repareras.

Läs mer och se alla detaljer via: http://volvo.helmia.se/bilar/upptack/privatleasingNya Volvo XC60. Smartare än någonsin.
Med uppdaterad design och Google sömlöst integrerat är nya Volvo XC60 smartare än någonsin. Säg bara ”Hej Google” så kan du kan du justera volym, ringa samtal och be om vägbeskrivningar. Nya XC60 kommer till oss framåt midsommar, men du kan beställa din egen redan idag.

Bilen som skyddar dig, som du skyddar andra.
Det är lätt att glömma att även den bästa föräldern bara är mänsklig. Därför är XC60 utrustad med en rad säkerhetsfunktioner som Lane Keeping Aid, Cross Traffic Alert och Large Animal Detection för att hålla dig och din familj säker på vägarna. För ibland behöver vi alla någon som ser efter oss.

Välkommen att uppleva och provköra Volvo XC60 hos oss.

 

JUST NU!

Uppgradera din Volvo XC60, V90, S60, S90 till Inscription eller R-design till kampanjpriser. Gäller ÅM 2021

 
Inscription 19.900:- (Ord.pris 47.000:-)
R-design för 29.900:- (ord.pris 57.000:-)

Gäller t.o.m 2021-09-08

Hög säkerhet som standard

 
Vår mellanstora SUV är en av de säkraste bilarna du kan köra. Upptäck några av de assistanssystem som kan hjälpa dig på vägen.
 
Lane Keeping Aid
 
Körfältsassistans kan hjälpa dig att styra om du oavsiktligt håller på att lämna det egna körfältet.
 
Cross Traffic Alert
 
Systemet kan hjälpa dig att upptäcka cyklister, fotgängare och andra fordon när du backar ut där sikten är skymd.