Bilglas - Stenskott / spricka? Byt eller laga ditt bilglas hos oss - Helmia Bil

Helmia Bilglas - Laga stenskott eller byt vindruta

reparation av bilglas

Helmia - Ditt förstahandsval för bilglasreparationer och -byten

På Helmia kan vi hjälpa dig att snabbt och effektivt byta eller laga ditt bilglas oavsett om det rör sig om stenskott eller sprickor. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och vi är glada att kunna erbjuda en enkel och bekväm process för våra kunder.

Stenskott eller spricka i din vindruta - vad ska du göra?

Om du får ett stenskott i din vindruta är det viktigt att agera snabbt för att undvika att fukt tränger in och förstör filmen i vindrutan eller att stenskottet spricker vidare. Vi på Helmia gör alltid en snabb bedömning av ditt stenskott och avgör om det är möjligt att laga eller om rutan måste bytas. Som kund betalar du normalt mellan 0-200 kr i självrisk för en stenskottsreparation.

Mer än bara en vindruta

I dagens bilar finns det en hel del avancerad teknik inbyggd i vindrutan, inklusive förarstödssystem som kan hjälpa dig att undvika farliga situationer på vägen. Dessa system är beroende av en högkvalitativt vindruta för att fungera optimalt. Vi på Helmia ser till att din bil får den bästa möjliga rutan så att du kan känna dig trygg på vägen.

Våra glastekniker tar hand om allt

När du väljer Helmia kan du lita på att vi tar hand om allt från att avgöra om stenskottet kan lagas eller om rutan måste bytas, till att boka in tiden för din service. Våra glastekniker gör en noggrann bedömning av skadan och talar om för dig vad som behöver göras. Vi använder oss av zoner i vindrutan för att bedöma om rutan kan lagas eller måste bytas. Vi garanterar alltid en god sikt efter reparation eller byte av din vindruta.

Repig vindruta

Boka en kontroll av din vindruta hos Helmia idag

En sliten eller skadad vindruta kan vara farlig på vägen. Tänk på din säkerhet och kontrollera din vindruta regelbundet. Vi på Helmia står redo att hjälpa dig med allt från stenskottslagning till byte av vindruta. Kontakta oss idag för att boka en kontroll av din vindruta eller för att boka tid för service på våra sex orters serviceverkstäder.

Ingen känner din Volvo bättre än vi

På Helmia vet vi hur viktigt det är med en säker och pålitlig vindruta för din Volvo. Därför använder vi alltid Volvo Original vindruta och Volvo Original vindrutelim vid byte av vindruta. Genom att använda originaldelar kan vi garantera att din bil behåller sin stabilitet och att vidhäftningen av rutan är lika stark som när din bil var ny.

En vindruta är inte bara en skyddande barriär mot väder och vind – den spelar också en avgörande roll i bilens säkerhetssystem. Med sin integration i säkerhetsburen och dess funktion som stöd för passagerarsidans krockkudde är det avgörande att din vindruta är av högsta kvalitet och korrekt installerad. Våra glastekniker vet precis vilka metoder som krävs för att säkerställa att allt fungerar som det ska. Vi testar även alla system för att säkerställa att din Volvo är i absolut toppskick när vi är klara.

På Helmia är din Volvo i trygga händer. Vi arbetar alltid med största omsorg för att säkerställa att din bil behåller sin höga standard och säkerhet. Lita på oss för att ge din Volvo den bästa möjliga service när det kommer till vindrutebyte och reparation.