Varmt välkommen att tanka på någon av Helmias 6 tankastationer!

Vi har drivmedelsstationer i anslutning till samtliga våra anläggningar i Arvika, Filipstad, Karlstad, Karlskoga, Sunne och Torsby.

Vi erbjuder miljövänliga alternativ överallt, i Torsby erbjuder vi också HVO100 för dig som kör en dieselbil.

 

Tanka och Tvätta med
rabatt. Varje gång.

 

Med korten får du alltid 10 öre per liter i rabatt när du tankar bilen på någon av våra stationer. Du får dessutom 20 % rabatt på samtliga Tvättas miljöanpassade anläggningar runt om i landet.

 

Bonus att tanka för

 

Tankning, verkstadsbesök, däckköp. Varje gång du betalar med kortet eller appen får du bonus. Bonusen kan du se växa i CarPay och med ett knapptryck välja att tanka eller tvätta bilen för. Gör dina betalningar till en vana som lönar sig.

 

Betala din tankning
med mobilen

 

En smart funktion i CarPay är att du kan betala direkt med appen när du tankar på Tankas stationer. Du slipper använda kortet och får kvittot direkt i mobilen. Välkommen att testa nästa gång du tankar. I CarPay får du också en smidig överblick över allt du gör med kortet och appen.

 

Tanka HVO100 på vår tankastation i Torsby!

Att tanka HVO100 i befintliga och framtida dieselmotorer minskar klimatpåverkan med uppemot 90 % tack vare att det sänker det totala koldioxidutsläppet. Man tar då hänsyn till alla CO2-producerande processer från källa till hjul.
Bilar som kör på förnybara bränslen släpper ut koldioxid som absorberas av växter som sedan kan omvandlas till nya råvaror. På så vis får man ett nettonollutsläpp av koldioxid.
 
En dieselbil som kör på HVO100 har alltså betydligt mindre klimatpåverkan än en elbil som kör på el framställt med en europeisk mix av eltillverkning (vilket innebär en blandning av kol, gas, sol, vind, vatten och kärnkraft).