Transportbilar - Helmia

Välkommen att uppleva Helmias breda utbud av transportbilar! 

Vi erbjuder allt från smidiga Renault Kangoo till rejäla Renault Master

Aktuella Transportbilserbjudanden

Renault Express

Med sina asymmetriska bakdörrar som öppnas 180° har Express en användbar volym på 3,3 m3 och en lastlängd på 1,91 m, vilket ger klassens bästa förhållande mellan lastlängd och total längd. Skjutdörren på bilens sida kan öppnas rekordstora 716 mm för smidig åtkomst till interiören. 

Renault Kangoo

Helt nya Renault Kangoo har utsetts till vinnaren av International Van of the Year 2022. Bakom titeln står en jury bestående av 24 europeiska transportbilsjournalister. 

Nya Kangoo vann den ärofyllda titeln i hård konkurrens med 14 andra transportbilsmodeller från totalt 11 olika märken. Renault har tidigare vunnit IVOTY-titeln hela fyra gånger. 

Renault Kangoo Electric

Planera den dagliga pendlingen utan bekymmer. Kangoo E-Tech 100% electric har det senaste litiumjonbatteriet med en 100 procent användbar kapacitet på 45 kWh. Prestanda eller utrymme? Du behöver inte välja. Eftersom batteriet sitter under golvet maximerar Kangoo E-Tech 100% electric även sin lastvolym.

Renault Master

Oavsett om du arbetar inom bud-, mat- eller eventbranschen, så har vi rätt lösning för dig.

Master är idealisk för pakettransport. Välj en nyckelfärdig lösning och anpassa lastutrymmet efter dina behov

Renault Trafic

Den smarta interiördesignen har en lucka under passagerarstolen som möjliggör en lastlängd på 4,15 m. Den rektangulära formen optimerar lastvolymen och erbjuder upp till 8,9 m³ i L2h2-versionen. Framtill finns det förvaringsutrymmen med 88 l lastkapacitet, ett borttagbart mobilt kontor och all komfort du behöver för att kunna jobba var och när du vill.

Renault Master E-tECH Electric

Den smarta interiördesignen har en lucka under passagerarstolen som möjliggör en lastlängd på 4,15 m. Den rektangulära formen optimerar lastvolymen och erbjuder upp till 8,9 m³ i L2h2-versionen. Framtill finns det förvaringsutrymmen med 88 l lastkapacitet, ett borttagbart mobilt kontor och all komfort du behöver för att kunna jobba var och när du vill.

INNOVATIV TRANSPORTBIL

Jobbar du inne i stan? Då är Kangoo lösningen för dig, med den nya funktionen ”Open Sesame by Renault” (utan B-stolpe). Välj mellan en fast eller svängbar mellanvägg och märk hur väl Kangoo tillgodoser alla dina dagliga behov. Med en lastvolym på 3,3 m3 till 3,9 m3 och lastlängd upp till 3,05m får all utrustning och alla varor enkelt plats i lastutrymmet.

Robust och dynamisk transportbil

Nya Trafic kombinera komfort och praktiska lösningar. Den smarta interiördesignen har en lucka under passagerarstolen som möjliggör en lastlängd på 4,15 m. Den rektangulära formen optimerar lastvolymen och erbjuder upp till 8,9 m³ i L2h2-versionen. Framtill finns det förvaringsutrymmen med 88 l lastkapacitet, ett borttagbart mobilt kontor och all komfort du behöver för att kunna jobba var och när du vill.

Transportbilen som kan anpassas för alla dina behov

Med kaxig stil, LED-varselljus och vertikalt framparti framhäver Master sin robusta och moderna design.

Den nya instrumentpanelen, det stora urvalet av utrustning och förarassistanssystemen gör vardagen enklare. Du kommer även ha fördelen av att kunna välja från ett nytt sortiment av motorer, för ännu större körglädje, prestanda och bränsleeffektivitet. 

Renault Kangoo Electric

Tack vare det nya litiumjon-batteriet med en fullt användbar kapacitet på 45 kWh, har Nya Kangoo E-Tech Electric en räckvidd på upp till 300 km i WLTP-cykel.

Batteriet som är vätskekylt och placerat under golvet, inverkar ej på lastutrymmets kapacitet.

Ladda upp till 170 km på 30 minuter

Nya Kangoo E-Tech Electric kommer med två olika laddningsmöjligheter. Standardmodellen har en 22kW chameleon-laddare som passar för alla typer av hushållsladdning, samt en effektiv laddning på offentliga laddstationer.

Renault Master E-tech Electric

100 % eldriven transportbil! 120 km räckvidd i WLTP blandad* och upp till 153km vid stadskörning

100 % Renault-motor: den 57 kW starka motorn i Master E-Tech electric är en variant av den helt nya motorn Zoe R75. Tillverkad i Frankrike. Produktionen av motorer och växellådor är förlagd till Renaults Cléon-fabrik, koncernens flaggskeppsanläggning med tillverkningsprocesser som skapar mervärde.

Dess teknik ger dig alla fördelar med elektrisk mobilitet i vardagen: inget buller, inga utsläpp, men 100 % effektivitet och 100 % njutning. Med steglös automatlåda accelererar din Master E-Tech electric snabbt och mjukt!

Jag vill bli kontaktad av en säljare

Fyll i detta korta formulär om du vill bli kontaktad av en säljare för att veta mer om Renault Transportbilar. Vi kontaktar dig inom 1 arbetsdag.