Välkommen att uppleva Helmias breda utbud av transportbilar! 


Vi erbjuder allt från smidiga Renault Kangoo eller Ford Connect till Rejäla Renault Master eller Ford Transit.

I Karlstad har vi Transportbilcenter med extra öppet för dig som kör transportbil till kl. 19.00 på onsdagar.

Nu släpps nya Renault Trafic Racing Sprint!

 

Pris just nu, 332 900:- exkl moms.
Ord.pris 383 900:- exkl moms.

 

Utrustningen består av bland annat:

 • Ny exteriör design med ny stripning
 • Klimatanläggning
 • Nya unika 17″ fälgar
 • Infällbara backspeglar
 • AEBS autobroms
 • Dödavinkeln-varning
 • Induktionsladdare
 • Sensorer på sidorna
 • Metalliclack
 • Inklädnad
 • Handsfree nyckel
 • Backkamera

INNOVATIV TRANSPORTBIL

Jobbar du inne i stan? Då är Kangoo lösningen för dig, med den nya funktionen ”Open Sesame by Renault” (utan B-stolpe). Välj mellan en fast eller svängbar mellanvägg och märk hur väl Kangoo tillgodoser alla dina dagliga behov. Med en lastvolym på 3,3 m3 till 3,9 m3 och lastlängd upp till 3,05m får all utrustning och alla varor enkelt plats i lastutrymmet. 

ROBUST OCH DYNAMISK TRANSPORTBIL

Nya Trafic kombinera komfort och praktiska lösningar. Den smarta interiördesignen har en lucka under passagerarstolen som möjliggör en lastlängd på 4,15 m. Den rektangulära formen optimerar lastvolymen och erbjuder upp till 8,9 m³ i L2h2-versionen. Framtill finns det förvaringsutrymmen med 88 l lastkapacitet, ett borttagbart mobilt kontor och all komfort du behöver för att kunna jobba var och när du vill.

TRANSPORTBILEN SOM KAN ANPASSAS FÖR ALLA DINA BEHOV

Med kaxig stil, LED-varselljus och vertikalt framparti framhäver Master sin robusta och moderna design.

Den nya instrumentpanelen, det stora urvalet av utrustning och förarassistanssystemen gör vardagen enklare. Du kommer även ha fördelen av att kunna välja från ett nytt sortiment av motorer, för ännu större körglädje, prestanda och bränsleeffektivitet. 

RENAULT Kangoo Electric

300 km räckvidd (WLTP)

Tack vare det nya litiumjon-batteriet med en fullt användbar kapacitet på 45 kWh, har Nya Kangoo E-Tech Electric en räckvidd på upp till 300 km i WLTP-cykel.

Batteriet som är vätskekylt och placerat under golvet, inverkar ej på lastutrymmets kapacitet.

Ladda upp till 170 km på 30 minuter

Nya Kangoo E-Tech Electric kommer med två olika laddningsmöjligheter. Standardmodellen har en 22kW chameleon-laddare som passar för alla typer av hushållsladdning, samt en effektiv laddning på offentliga laddstationer.

RENAULT MASTER E-TECH ELECTRIC

100 % eldriven transportbil! 120 km räckvidd i WLTP blandad* och upp till 153km vid stadskörning

100 % Renault-motor: den 57 kW starka motorn i Master E-Tech electric är en variant av den helt nya motorn Zoe R75. Tillverkad i Frankrike. Produktionen av motorer och växellådor är förlagd till Renaults Cléon-fabrik, koncernens flaggskeppsanläggning med tillverkningsprocesser som skapar mervärde.

Dess teknik ger dig alla fördelar med elektrisk mobilitet i vardagen: inget buller, inga utsläpp, men 100 % effektivitet och 100 % njutning. Med steglös automatlåda accelererar din Master E-Tech electric snabbt och mjukt!

TRANSIT CONNECT Transit Connect med sitt sofistikerade utseende, modern interiör och med mer avancerad teknik än någonsin kombineras med transitmodellernas typiska robusthet, tålighet och funktionalitet. Addera dessutom funktioner som den geniala mellanväggen, flexibla främre passagerarsäten och en nyttolastkapacitet på 870 kg. 

Nu även som E85 Nu kan du beställa Transit Connect som Etanol-modell. Förutom en betydande kostnadsbesparing med bland annat en lägre fordonskatt och ingen Malus, bidrar bidodrivmedlet till minskad klimatpåverkan jämfört med andra drivmedel.

FORD TRANSIT CUSTOM har alltid varit känd för robust, funktionell tillförlitlighet och överlägsen design och hantverk. Nu erbjuder den ett ännu större utbud av innovativa funktioner och smart teknik. Den är dessutom ännu mer effektiv tack vare ett stort utbud av avancerade diesel- eller hybridalternativ. Resultatet blir en skåpbil som är mer raffinerad och sofistikerad än någonsin. Ford är störst i Europa på transportbilar och vår prisvinnande Ford Transit Custom är en av Sveriges mest sålda skåpbilar. Låga driftskostnader, överlägsen komfort, praktiskt lastutrymme och senaste säkerhetsteknologin är bara några av skälen.

Nya FORD TRANSIT  är den största skåpbilen i familjen. Tack vare det breda utbudet av hjulbaser, kupéversioner, takhöjder, motorer m m kan du välja mellan en mängd olika alternativ för att anpassa ditt fordon. Tala bara om vilken bransch du arbetar i och lista dina önskemål, så kommer du att hitta en Transit som är perfekt utformad för det jobb du ska utföra. En lång lista över den senaste tekniken inkluderar SYNC med Emergency Assistance, Adaptive Cruise Control och Curve Control. Allt finns där för att göra livet enklare för dig och många av dessa system fungerar automatiskt, så du kan koncentrera dig på viktigare saker

HELT ELEKTRISK. INGA KOMPROMISSER.

Nya Transit är på väg. Byggd för att vara tuffare, mer kapabel och mångsidig än någonsin. Och nu även med nollutsläpp under körning. E-Transit är det senaste tillskottet i Fords växande familj med elektriska fordon och inleder en ny era för den ikoniska Transit-skåpbilen.

Den batteridrivna skåpbilen med 400 volt och 67 kWh är utformad för att hjälpa ditt företag att blomstra samtidigt som den uppfyller hållbarhetsmålen och klarar en körsträcka på upp till 317 Km på en enda laddning.

Detta helelektriska kraftpaket gör att du alltid kan köra i lågutsläppszoner.

Med Pro Power Onboard kan du ansluta den till ett 2,3 kW/230-volts uttag för att ladda dina verktyg var du än befinner dig. E-Transit finns i två höjd- och tre längdvariationer och erbjuder ett lastutrymme på upp till 15,1 kubikmeter.

Så oavsett hur dina krav ser ut finns det alltid en konfiguration som hjälper dig att elektrifiera ditt företag. Kommer 2022.