Boka tid - Helmia

Här har vi gjort det lätt för dig att boka tid på våra sex orters serviceverkstäder. Oavsett om du behöver originalservice på din Volvo, Renault eller Dacia, reparation, hjulskifte, skadebesiktning, byte av bilglas eller hyrbil så kan du enkelt boka det online när det passar dig. Och med vår snabba återkoppling kan du vara säker på att ditt ärende blir hanterat på ett smidigt sätt. 

Välj vad du behöver hjälp med nedan och låt oss ta hand om resten!

Boka service eller reparation på din bil

När du har bokat tid kommer vi att bekräfta din bokning och återkoppla med en prisuppgift. Beskriv ditt fel så noggrant du kan i fältet meddelande.

Tekniker utför hjulskifte på Helmia i Karlstad

Boka hjulskifte till sommar- eller vinterdäck

På Helmia tar vi hand om hela bilen. Sommar- och vinterdäck är en mycket viktig del på din bil och vi har en rad tjänster för bilens däck. Allt från hjulskifte till däckhotell. Läs mer om hjulskifte och däckhotell här.

reparation av bilglas

Boka reparation eller byte av bilglas

Vi kan hjälpa dig med att byta eller laga ditt bilglas vid stenskott eller spricka. Helmia ombesörjer byten av vindrutor och stenskottsreparationer och framförallt – vi samarbetar med alla försäkringsbolag. Här kan du läsa mer om bilglas och stenskott.

tekniker slipar bilplåt i Karlstad

Boka skadebesiktning

Ibland är oturen framme och det uppstår plåt-, lack- och/eller plastskador. Börja då med att boka en tid för skadebesiktning hos oss på Helmia.

Boka hyrbil

Hos Helmia finns hyrbil för alla tillfällen och behov. Vi har allt från Renault Clio och Volvo V90 till stora transportbilar och minibussar. Läs mer om de olika klasserna i länkarna.

Säljare Andro på Helmia i Karlstad

Boka provkörning

Är du intresserad av en bil som vi har i lager på någon av våra sex orter i Värmland. Då kan du boka en provkörning av den bilen. Ange gärna registeringsnummer på bilen du önskar att provköra så hör vi av oss till dig.

teas