Volvo Originalservice Classic - Helmia

Volvo Originalservice Classic - Service för bilar äldre än sex år.

Din Volvo har kanske några år på nacken, men med Volvo Originalservice Classic kan du ge den nytt liv igen! Med vår specialiserade service för bilar över sex år kan du njuta av att köra din Volvo lika mycket som när du först köpte den. Våra utbildade tekniker använder en kombination av uppdaterad mjukvara och Volvo Originaldelar för att hålla din bil i toppskick. 

Du och din Volvo har många mil bakom er, men också framför er. För bilar äldre än sex år erbjuder vi därför Volvo Originalservice Classic.

Några av alla fördelarna att serva din Volvo hos Helmia:

• Uppdatering av mjukvaran.
• Du har din personliga servicetekniker.
• Alltid Volvo Originaldelar.
• Volvo Assistans i 12 månader.
• Servicegaranti i 12 månader.

Boka din service online eller kontakta din Personliga Servicetekniker för att få hjälp.

Alltid Volvo originaldelar

Hos oss sker alla reparationer med Volvo Originaldelar. Delarna är tillverkade efter samma specifikation som när din bil var ny, vilket garanterar hög kvalitet och säkerhet.

Volvo assistans

Som en extra trygghet ingår Volvo Assistans, värde 525 kr, under ett år fram till dess att bilen är tio år. Skulle du få problem på vägen ordnar vi med allt från däckbyte till bärgning och boende.

Ett års garanti

Du kan vara säker på att vi följer serviceprotokollet och att vårt arbete är fackmannamässigt utfört. Som en extra trygghet får du ett års garanti på servicen.

Uppdaterad mjukvara

Passa på att uppdatera bilens mjukvara i samband med din Volvo Originalservice. Det säkerställer bästa möjliga driftsäkerhet och körupplevelse.

Passa på att teckna ett SERVICEABONEMANG

Ett serviceabonnemang ger dig en bättre kontroll på din serviceplan de kommande åren. Vi kontrollerar alltid ditt specifika servicebehov utifrån din bils mätarställning och tänkta körsträcka per år. Du får därefter ett prisförslag fördelat på  24 månader.

Du får en fast månadskostnad och en bättre fördelning av dina servicekostnader med betalning månadsvis. Självklart ingår 1-års servicegaranti.

Helmias serviceabonnemang kan tecknas på både på nya- och begagnade bilar. I serviceavtalet ingår originalservice inklusive slitage, funktionalitets- och säkerhetskontroller samt milbundna tillägg som byte av tändstift, luftfilter och kamrem.

Vårt serviceabonnemang kan tecknas upp till att din bil har gått 45.000 mil. Med ett serviceavtal är du fri att serva din bil på valfri anläggning inom Helmia, Arvika, Filipstad, Karlstad, Karlskoga, Sunne eller Torsby.

* Prisexempel Volvo Originalservice Classic Volvo V40 2013-2015. Pris 2.795 kr.