Fords breda transportprogram håller ditt företag i rörelse

Från målare till elektriker, budförare till räddningspersonal. Ditt arbete är viktigt för många. Våra transportbilar kommer med toppmoderna drivlinor med uppdaterad prestanda och mindre utsläpp. Smarta SYNC 3 med FordPass Connect för en uppkopplad upplevelse och över 1000 valbara möjligheter att anpassa bilen efter just dina krav. Kom in till oss på Ford eller läs mer på ford.se/transportbilar för att hitta den perfekta transportbilen för dig.

Ford Ranger – Vinnare av International Pick-Up Award 2020

Vi menar inte att skryta. Men med en fantastisk kombination av kraftfullhet, smart teknik och enastående komfort, är det ingen överraskning för oss att nya Ford Ranger har utsetts till vinnare av International Pick-Up Award 2020.

Med betyg tilldelade i flera olika kategorier, inklusive drivlina, lastutrymme och säkerhet, samt total förar- och passagerarkomfort, överträffade Ford Ranger alla konkurrenter, vilket återigen bevisar varför den är Europas mest bästsäljande pick-up. Pris från 299 224 kr exkl moms.

Ford Custom – Vinnare av International Van of the Year Award 2020

Hjälper företag att bedriva verksamhet i miljözoner. Erbjuder enastående effektivitet och kapacitet utan kompromisser. Vi är stolta över att kunna presentera den nya serien Ford Transit Custom-hybrider som vinnare av International Van of the Year Award 2020. 

Den första laddhybriden i sitt segment, Transit Custom PHEV, kan köras på bara el och har en räckvidd på 56 km utan utsläpp. Transit Custom EcoBlue Hybrids drivlina ger upp till 8 % bättre bränsleeffektivitet jämfört med icke-hybridvarianter. 

Pris från 272 310 kr exkl moms.

Hjälper dig arbeta smartare

Ford Transit är fullpackad med avancerad teknik. Allt är framtaget för att hjälpa dig jobba smartare och mer effektivt. Här ingår informationssystem för dödavinkeln och varningssystem för korsande trafik, båda framtagna för att varna dig för andra trafikanter när du byter fil eller backar. Aktiv parkeringshjälp gör det enklare att parkera din skåpbil. Och den nya intelligenta adaptiva farthållaren bidrar till att göra långa resor på motorvägen mindre långtråkiga och mer ekonomiska. Den har även en högt placerad bakåtriktad kamera med nedåtriktat ljus och en framåtriktad vidvinkelkamera så att du alltid kan se vad som finns runt din skåpbil. Det är teknik som är så användbar att du undrar hur du har klarat dig utan den. 

Pris från 290 508 kr exkl moms