Välkommen på Renault Scenic E-ETCH Roadshow 2024! - Helmia

Upptäck Framtiden med Renault Scenic E-TECH 100% Electric i Karlstad den 12 april

 

Varmt välkomna till en unik upplevelse hos oss! Vi är stolta över att meddela att vi snart får äran att vara värdar för en exklusiv förhandsvisning och provkörning av den helt nya Renault Scenic E-TECH 100% Electric. Detta är din chans att vara bland de första i Sverige att uppleva framtiden inom elektrisk mobilitet.

Om Touren:
Vår spännande roadshow med Renault innehåller fyra av de allra första körbara Scenic E-TECH 100% Electric-bilarna som nått svensk mark. Renault och våra säljare är redo att dela med sig av sin kunskap och passion för dessa revolutionerande fordon. Under eventet kommer tre bilar att vara tillgängliga för provkörning, medan den fjärde stolt kommer att presenteras i vår bilhall för närmare tittar och demonstrationer.

Varför delta?

  • Exklusiv Förhandsvisning: Var en av de första att se och provköra toppversionerna Iconic EV87 och Techno EV87 av Scenic E-TECH 100% Electric.
  • Specialdesignad Upplevelse: Upptäck den senaste teknologin och innovationen från Renault i en avslappnad och informativ miljö.

Datum & Plats:
Helmia Bil, Karlstad. 
Kl. 13-18, fredag den 12 april

Boka din provkörning i förhand:
Vi erbjuder provkörning av Renault Scenic E-TECH mellan kl. 13.00 – 18.00 den 12 april.
Förbokning krävs!