Helmia fortsätter som huvudpartner till Degerfors IF - Helmia

Degerfors IF meddelar att Helmia valt att förlänga sin satsning som huvudpartner till föreningen.

– Vi är oerhört glada och stolta över att få förlängt förtroende från Helmia och fortsätta vårt samarbete, säger Maximiliam Hane, marknadssäljare i Degerfors IF.

– Helmia har varit med oss på hela det allsvenska äventyret och visar att de stöttar oss även i Superettan. Vi är glada för deras genuina engagemang för föreningen och att de fortsatt betraktar oss som en viktig affärspartner, säger Lars Weman, klubbchef i Degerfors IF.

– Vi har under åren utvecklat samarbetet med Degerfors IF och syns numera tillsammans med samtliga lag i föreningen. Vi märker ju också av vår omvärld och behöver arbeta ännu hårdare för att fortsätta utveckla vår verksamhet. Många företag kanske drar ner på sponsring i dessa tider, men vi känner att det är nog nu, samhället och föreningslivet behöver ännu mer stöttning, säger Christian Walfridson, koncernchef Helmia.

– Föreningar och särskilt på mindre orter bygger ju i stort på ideella krafter och vi tycker att det värmer extra i hjärtat när vi kan hjälpa föreningar som till exempel Degerfors IF och Mallbackens IF att fortsätta kämpa för att tillhöra de bästa lagen i Sverige.

– Jag är stolt över att vi får möjlighet att samarbeta tillsammans med Degerfors IF. Att vi ramlade ur Allsvenskan var surt. Nu har föreningen varit tydliga med sin satsning och vi tror på allsvenskt spel på Stora Valla 2025, avslutar Walfridson.