Gå in på wayke.se och upplev Sveriges nya portal för nya och begagnade bilar. Självklart kan du också se alla våra bilar direkt på helmia.se

Allt fler bilaffärer görs på internet, men inte alltid med den trygghet och säkerhet som säljare och köpare kan förvänta sig. För oss inom Sveriges bilhandlare och MRF (Motorbranschens Riksförbund) är det hög tid att ta vårt ansvar. Och vi ställer oss frågan: Hur skapar man en digital kundupplevelse i världsklass?

Exakt 363 dagar efter att den första tanken föddes ser en ny digital marknadsplats för bilar dagens ljus. Med Wayke får Sverige en bättre andrahandsmarknad där både köpare och säljare kan känna sig trygga och få möjlighet att göra bra bilaffärer.

Med Wayke vill vi inom Sveriges bilhandlare och MRF ge säljare förutsättningar till tidigare dialog och bättre relation med potentiella kunder. Det ger möjlighet till snabba och enkla avslut. Vi vill också hjälpa köpare att hitta kontrollerade och bra bilar från seriösa säljare. Vi vill helt enkelt att det ska vara lika härligt att köpa bil som att drömma om den.

Skaffa Wayke-ID, så får du tillgång till alla digitala tjänster som underlättar din bilaffär.